Потписао Марко Аврамовић

193

Право из Шангаја на – „Маракану“. Марку Аврамовићу се још нису ни слегли утисци са Светског првенства са којег је са друговима Србији донео још једну медаљу, а већ има разлога да ново задовољство.

Наиме, у нашем Ватерполо клубу одржана је свечана промоција током које је озваничено оно о чему су претходних дана „шушкали“ увек добро обавештени навијачи црвено-белих – потписавши уговор бек репрезентације Србије придружио се екипи коју води Виктор Јеленић.
Овај момак, који ће 24. августа напунити 25 година, иза себе већ има завидну каријеру. Поред „сребра“ из Кине, има најсјајније одличје  на Медитеранским играма, три „злата“ и једну „бронзу“ у Светској лиги, треће место на Европском шампионату, био је и клупски првак Старог континента.
Нема сумње да ангажовањем овог ватерполисте Црвена звезда нову сезону дочекује са великим амбицијама. Са тим се сложио и Аврамовић.

– Имао сам понуде више клубова, али сам се одлучио за Звезду зато што су црвено-бели били најконкретнији. Договор је брзо постигнут, на обострано задовољство. Што се планова тиче, верујем да би пласман у финале плеј-офа Суперлиге задовољио циљеве који су зацртани у клубу. Екипа је веома квалитетна, у прилог томе говори и да имамо репрезентативце. Трудићемо се да догурамо што даље – рекао је Марко Аврамовић, сад већ и званично репрезентативац Црвене звезде.


Претходни текстНов тим за нову сезону
Следећи текстКалуђеровић најаљује бољу игру у реваншу