Још један пораз Звезде у Сплиту

25

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у 3. колу другог турнира Регионалне Премијер лиге од Јадрана из Херцег Новог резултатом 9:15 (2:5, 3:3, 3:5, 1:2).

Црвено-бели су лоше започели меч што је Јадран искористио и повео са 5:1. То је и одредило читав ток меча. Пред крај полувремена изабраници Александра Филиповића су успели головима Васића и Суботића да смање на 7:5, али је на полувремену ипак било три гола разлике – 8:5.

Слично је било и у наставку меча. Звезда није успела да пронађе своој ритам, а Јадран је чувао стечену предност и на крају је заслужено славио са 15:9.

Овим поразом Црвена звезда је изгубила 4. место у Регионалној Премијер лиги управо од Јадрана, а остало је још да црвено-бели одиграју меч против Новог Београда у Суперлиги Србије који ће се рачунати и у регионалном такмичењу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈАДРАН ХН 9:15 (2:5, 3:3, 3:5, 1:2)

Сплит – Базен: Пољуд. Судије: Јошко Пранчић и Анте Бура (обојица Хрватска). Искључења: Црвена звезда 7, Јадран 6. Петерци: Црвена звезда 2(2), Јадран 2(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Бурсаћ 1, Данковић, Марковић, Суботић 2, Васић 1, Гогов 1, Басара, Вукићевић 1, Семан, Милојевић, Радовић 3, Ивановић, Поповић. Тренер: Александар Филиповић.

ЈАДРАН ХН: Ђуровић, Колод 1, Вучуровић, Вукичевић 2, Вујовић, Д.Радовић 4, Нагаев 2, Гардашевић, Вујичић, Сладовић 2, Чарај 1, В.Радовић 3, И.Радовић, Ступар. Тренер: Петар Радановић.

Претходни текстМилојевић: Припремили смо се на најбољи могући начин
Следећи текстКарте за 173. вечити дерби у слободној продаји од недеље – 14. априла