Најава преноса – Омладинци и кадети у Крагујевцу, Графичар дочекује Смедерево

14

Наши омладинци и кадети настављају борбу за титулу дуелима са Радничким 1923 у Крагујевцу. Прва ће на терен кадетска селекција црвено-белих у суботу од 11 часова, док наши јуниори наступају два и по сата касније, против истоименог ривала. „Графоси“ ће на теренима иза југа Маракане истог дана од 16 часова угостити екипу Смедерева.

Изабраници Ненада Милијаша су у претходном колу били бољи од Чукаричког са 3:0. Тријумфом над „Брђанима“ наша омладинска селекција је преузела лидерску позицију у првенству. У прошлом дуелу ове две екипе, наши момци су били и више него убедљиви против Крагујевчана и славили са 5:0. Двоструки стрелци су били Маркочевић и Вукојевић, а једном је мрежу затресао Цветковић.

Кадете Црвене звезде такође очекује гостовање Радничком, а домаћи тим не памти по добром чету Слађана Николића, пошто је госте из Крагујевца испратила са осам голова у мрежи, у претходном сусрету ова два тима. Немилосрдни су били Ђорђевић и Младеновски који су погађали по два пута, док су се Рогановић, Мишић, Ранковић и Столић по једном уписали у листу стрелаца. Црвено-бели су тренутно на врху табеле, а први пратилац за њима каска пет бодова.

Након пораза од Мачве у првом колу плеј-офа, Графичар ће покушати да се врати на прави колосек утакмицом против Смедерева. Пре тачно месец дана, они су у гостима били бољи од наредног ривала са 1:2. Први погодак је дело Ћурића у 52. минуту, док је аутоголом у 81. минуту решено питање победника. У првом сусрету ова два тима у текућој сезони, Смедерево је однело цео плен голом у 92. минуту утакмице. Графичар заузима позицију број седам, док је гост на четвртом месту и бори се за пласман у биши ранг.

Претходни текстЗвезда ТВ | У звезданој ноћи…
Следећи текстЗвездин нови низ у дербијима – пет година без пораза на Маракани