Нов тим за нову сезону

147

У нову сезону наш рукометни клуб ући ће веома амбициозно. Рукометаши почињу припреме за следећу сезону, са појачањима, седморицом нових играча са којима би требало успешно да се такмиче у Регионалној лиги и домаћем првенству. Генерални директор клуба Ненад Перуничић истакао је да су црвено-бели 90 одсто играча које су планирали довели. Клуб је данас представио седам појачања и то су Јуре Јерај (Копар, Словенија), Милан Вукас (Пандури, Румунија), Милан Иванчев (Селфос, Исланд), Божидар Надовеза (Вардар, Скопље), Петер Пуцељ (Босна, БиХ), Филип Шћепановић (Бриксен, Италија), Никола Шљиванчанин (ПКБ).

Потрудићемо се да доведемо још једног или два рукометаша. Волео бих када би то био универзалац да може да игра средњег и левог бека. Ово су играчи на које рачунамо у наредној сезони, као и на омладинске репрезентативце, који су се недавно вратили са Светског првенства у Солуну. Морали смо да појачамо екипу како бисмо могли да ротирамо. Колико је рукометаша отишло, толико је и дошло. Очекујем да ћемо спремно и у форми дочекати 10. септембар када нас очекује први меч у Регионалној лиги – рекао је Перуничић .
Бивши играч скопског Вардара Божидар Надовеза нагласио је да никада не би дошао у екипу у коју не верује.
Знам да имамо квалитет, а на нама је да радимо и да постигнемо што бољи резултат – истакао је Божидар Надовеза.
Повратник Милан Вукас је рекао да је посебно мотивисан пред ову сезону и учешће у Регионалној лиги.
Мислим да је мој повратак пун погодак и да ће ове сезоне бити пуно квалитетних утакмица, што протекле сезоне није био случај.
Након две године играња у иностранству у Звезду се вратио и Филип Шћеповић..
Радо се враћам у Црвену звезду. Мотив више је Регионална лига. Имамо добру екипу, мислим да ћемо оправдати очекивања.
Велика очекивања имају и Пуцељ, Јерај и Иванчев.
Против пар екипа са ових простора сам играо и очекујем пуно занимљивих мечева – истакао је Пуцељ.
О овој лиги нисам ништа знао, сем онога што су ми рекли пријатељи. Надам се да ћу брзо упознати противнике и да ћемо направити што више можемо – рекао је Јерај.
Мислим да смо добра екипа и верујем да ћемо то и доказати -рекао је Иванчев.
Промоцији играча није присуствовао тренер Игор Бутулија, који се болестан вратио са јуниорског Светског првенства где је водио репрезентацију Србије.

Претходни текстАруновићева уочи ЕП
Следећи текстПотписао Марко Аврамовић