Турнир за мале хокејаше

57

У организацији хокејашког клуба Црвена звезда и Министарства омладине и спорта, у Београду ће се 19. и 20. априла одржати традиционални меморијални турнир у хокеју на леду „Миодраг Шишић – Шиле“.

 У знак сећања према великом спортисти, упамћеног по хокејашкој вештини и људским врлинама, ледена хала „Пионир„ ориће се од раздраганих дечијих осмеха, малих оклопника узраста од 5 до 8 година.

Мали хокејаши из Суботице, Новог Сада и Београда, имаће прилику да први пут учествују на „озбиљном“ такмичењу и покажу своје вештине на радост и очекивано бурно навијање, пре свега родитеља. Традиционално, лепо организована приредба, потпомогнута спонзорима, завршиће се доделом медаља и пехара, а дечаци ће за успомену на турнир добити прегршт поклона и сувенира које су припрмили организатори. Такмичење ће осим гостију и медија својим присуством увеличати и подржати представници Министарства омладине и спорта Републике Србије и града Београда, Скупштине Општине Палилула и Звездара.

„Сви у клубу смо веома узбиђени поводом организације турнира. Нема веће сатисфакције него видети раздрагана дечија лица за време турнира. Клинци ће бити одушевљени организацијом, али и поклонима које ће примити на крају турнира. Све у свему припремамо им велико изненађење. Остаје једино жал што на овогодишњем меморијалу неће присуствовати најављене екипе из иностранства, јер био то само улепшало овај турнир“, најавио је празник хокеја у организацији нашег клуба, пословни секретар, Иван Савићевић.

Претходни текстДобри резултати
Следећи текстЗлатна Јасна