Букари: Звездаши су увек уз нас, очекујемо их и у недељу

10

Брзоноги фудбалер Црвене звезде – Осман Букари је говорио о сјајним издањима црвено-белих, али и искористио прилику да позове навијаче на прву утакмицу плеј-офа коју ће првотимци нашег клуба одиграти на гостујућем терену и то против Војводине у недељу од 17 часова и 30 минута.

Изузетно сам задовољан резултатима у претходном периоду. Веома је тешко победити истог противника у само четири дана, а још када се ради о највећем ривалу, онда је то додатно отежавајућа околност. Одиграли смо два одлична меча и тријумфовали на оба дуела. Показали смо да смо најбољи, када је то најпотребније, као и да храбро идемо ка новој дуплој круни. Већ у недељу нас очекује меч са Војводином, са којом ћемо се састати и у завршници Купа Србије. Управо чињеница да се налазе у финалу говори да је реч о сјајној екипи, која има квалитетне појединце. Подигли су се у претходном периоду и сада бележе одличне резултате. Очекујем занимљиву утакмицу, као што су биле све до сада у плеј-офу – истакао је Осман Букари.

Сигуран је Букари у велику подршку звездаша на стадиону „Карађорђе“.

Најлепше је играти на Маракани, али је олакшавајућа околност код гостовања то што знамо да ћемо увек имати подршку наших навијача. Сигуран сам да ће тако бити и у недељу. Звездаши ће имати прилику да уживају у атрактивном фудбалу. Верујем да ће бити и леп дан, те да неће пропустити прилику да нас подрже и на гостујућем терену. Потрудићемо се да их обрадујемо новим головима, као и да се за још један корак приближимо освајању првенства – закључио је Осман Букари.

Претходни текстЗвездин нови низ у дербијима – пет година без пораза на Маракани
Следећи текстМилојевићев специјалитет су априлски дербији