Звезда ослабљена и на Вршац

94

Кошаркаши Црвене звезде мтс покушаће да продуже тријумфални низ у Моцарт Суперлиги Србије. У мечу 5. кола домаћег Првенства црвено-бели гостују у Вршцу, а очекивања пред меч изнео је Марко Симоновић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају такмичење у Моцарт Суперлиги Србије. Црвено-бели ће у мечу 5. кола домаћег Првенства гостовати екипи Вршца. Једини непоражени тим у прва четири кола Моцарт Суперлиге одлази у Вршац са јасним амбицијама да продужи победнички низ, али то неће бити ни мало лако јер их очекује квалитетан и мотивисан ривал, а црвено-бели су суочени са бројним кадровским проблемима.

Наиме, Звезда ће у предстојећем сусрету бити лишена помоћи Нејта Волтерса и Бранка Лазића. Као што је од раније познато Волтерс је отпутовао у Америку где ће остати до 10. маја, а Бранко Лазић се опоравља од неугодне повреде рамена. Наступ Стефана Јовића и Чарлса Џенкинса је под знаком питања и одлука ће се донети на сам дан утакмице.

У окрњеном саставу црвено-бели ће одрадити у петак тренинг у термину утакмице, а у суботу ујутру отићи ће пут Вршца те ће у дворани ’’Миленијум’’ од 18 часова одмерити снаге са домаћином.

Своја очекивања пред утакмицу изнео је Марко Симоновић који је важан период у каријери управо провео у Вршцу.

Путујемо у Вршац град за који ме вежу лепе успомене још из времена када сам носио дрес Хемофарма. Драго ми је да један такав кошаркашки центар поново има лигаша, екипу Вршца која је већ пласманом у Суперлигу и то као првопласирана показала свој квалитет. У Суперлиги су изгубили неколико утакмица на једну лопту и само са максималним ангажовањем и концентрацијом можемо до нових бодова – рекао је Симоновић.

Претходни текстЗвездина ревија 45 година излази у колору
Следећи текстБожовић: Да се приближимо титули