Божовић: Да се приближимо титули

67

Четири кола пре краја шампионата фудбалери Црвене звезде састају се са екипом Вождовца. Меч се игра сутра, 6. маја, на терену Тржног центра „Стадион“ са почетком од 17 часова.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред овај меч.

Сигурно нам неће бити лако на терену Вождовца због вештачке траве на коју нисмо толико навикли, али надам се да ћемо се брзо привићи, да ћемо да одиграмо добру утакмицу, да победимо и тако се приближимо на три корака до титуле. Вождовац има доста брзих, офанзивних играча и то је нешто са чиме ћемо морати да се носимо и на шта ћемо морати да обратимо пажњу, да не искористе своју брзину и тако нас казне — рекао је Божовић.

Екипа Вождовца није забележила победу од старта плеј-офа.

Та чињеница нас не опушта пред утакмицу јер је Вождовац добрим играма стигао до плеј-офа и то што немају победу не значи ништа. У спорту се све серије, и позитивне и негативне, некада заврше тако да не смемо да размишљамо у том правцу.

Због четвртог жутог картона у конкуренцији за тим за меч са Вождовцем неће бити Гелора Канге.

Уместо њега ће највероватније играти Милијаш. Милић се вратио тренинзима, али неће конкурисати за тим зато што још увек није играо, само је мало радио са лоптом. Нисмо сигурни да је сто посто спреман тако да је боље да га припазимо. Можда ћемо због подлоге на којој играмо изаћи са два шпица, све је могуће — поручио је Божовић.

Претходни текстЗвезда ослабљена и на Вршац
Следећи текстЗвездини ветерани посетили Идвор