Црвено-бели потопили и Младост

40

У последњем мечу 18. кола Триглав регионалне лиге, ватерполисти Црвене звезде тријумфовали су против Младости резултатом 10:9.

Загрепчани су одлично почели и повели са 3:0, али су црвено-бели убрзо стигли до изједначења, а касније и преокрета. Кључну предност Звезда је направила у трећем периоду, када је у једном тренутку било 9:6 за тим Дејана Савића. Ипак, Марко Павичић је у последњој секунди те четвртине са седам-осам метара матирао вечерас одличног Драксимовића и смањио на 9:7.

У другом делу четвртог периода предност Звезде је додатно смањио Анте Вукичевић. Ипак, два минута пре краја, Виктор Рашовић је својим другим голом на мечу донео свом тиму „+2“ и црвено-бели су били близу тријумфа. У последњој секунди утакмице, коначних 10:9 поставио најрасположенији играч на вечерашњем мечу, Вукичевић, који је био најефикаснији са пет голова.

Звезда и Младост после четири одиграна меча у Лиги за шампиона имају по 10 бодова и деле пето место на табели.

Црвена звезда – Младост 10:9 (2:3,2:1,5:3,1:2)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 2, Драшовић, Танкосић, Томашевић, Ешкерт, Бијелић, В. Рашовић 2, Ранђеловић 2, Његован 2, Рацков 2, Обрадовић, Тодоровски, Јовић. Тренер: Савић.

МЛАДОСТ: Марцелић, Букић 1, Милаковић, Лончар 2, Дашић, Анзуловић, Цапан, Буха, Павичић 1, Живковић, Вукичевић 5, Башић, Писк, Лозина. Тренер: Кобешчак.

Претходни текстЛалатовић: Честитке свим фудбалерима
Следећи текстУмор и Партизан савладали Звезду