Пожар у дворани

47

У великом пожару који је јутрос, у суботу око 4.10 часова, избио у Спортској дворани СД Црвена звезда, тешко је оштећена хала у којој тренирају одбојкаши, одбојкашице, рукометаши, рукометашице и многи други спортисти свих категорија црвено-беле породице.

На место несреће брзо су стигле бројне ватрогасне екипе, као и припадници МУП-а Србије. Пожар је локализован тако да је спречено ширење пламена на Управну зграду Спортског друштва.

У зграду Спортског друштва у Улици Љутице Богдана 1а врло брзо пристигли су и многи челници и запоследни у СД Црвена звезда, а данас рано преподне поводом овог догађаја одржан је и хитан састанак Управног одбора нашег Спортског друштва.

На састанку је закључено да су ватрогасне и полицијске екипе брзо реаговале, али је и упркос томе нанета огромна материјална штета. Практично, у тренутку кад је већ почео плеј-оф (мушка и женска одбојка), а рукометна Суперлига ушла у завршницу, многи наши најбољи спортисти остали су без дворане за тренинг.

Стога, речено је на састанку, Управни одбор Спортског друштва учиниће све како би бројним екипама и клубовма црвено-беле породице брзо обезбедио адекватну дворану и услове за даље припреме за такмичења. Такође, у очекивању извештаја надлежних структура о узроцима пожара, УО СД Црвена звезда започела је припреме за санирање штете и обнову Спортске дворане у нашој Управној згради, која је и пре пожара већ била у фази реновирања.

Претходни текстПресудан меч
Следећи текстШест звездаша за Србију