Озбиљан приступ мечу

34

Нови Сад ће вечерас од 17:30 бити домаћин трећег и последњег дуела серије утакмица која се игра за треће место између хокејаша Војводине и Црвене звезде. Искрено, свима је већ преко главе напорних утакмица које немају такмичарски карактер, али као прави професионалци хокејаши оба клуба овом дуелу приступају са максималном озбиљношћу.

 

„Сви у клубу смо свесни нелогичности које прате овај дуел, међутим, наравно да нисмо имали избора и спремали смо се као да је последња утакмица финалне серије. Наравно, комплетни смо и након вечерашњих 60 минута борбе у новосадској леденој дворани надамо се победи и освајању почасног трећег места у првенству Србије“, изјавио је тренер нашег клуба Ненад Милинковић.

Да парадокс буде још већи дуел финалне серије између Партизана и Новог Сада је завршен још за викенд.
„И поред свих тих чињеница, веома сам импресиониран начином на који моји играчи приступају овом мечу. Та чињеница ме посебно радује, јер ови момци су будућност наше клуба и од њих сви у клубу са правом очекујемо највиши пласман наредне сезоне“, завршио је разговор за сајт спортског друштва Ненад Милинковић.

Претходни текстОчекује нас тешка утакмица
Следећи текстПетковић у Минеири