Очекује нас тешка утакмица

27

Рукометаши Црвене звезде сутра у 17:30 часова у „Шумицама“ дочекује екипу Колубаре у наставку такмичења Петрохемија Купа Србије. У последењем дуелу наши момци су савладали Лазаревчане убедњивим резлултатом 38:28.

„Сутра нас очекује тешка утакмица. Цео меч ће зависити од нас и нашег понашања на терену. Ових дана екипа није била комплетна због окупљања репрезентације, али се надам да пред сутрашњи меч излазимо у пуном саставу“, изјавио је Ненад Перуничић, сјајни звездин ас.

Ових дана Перуничић није могао да тенира због здравствених проблема, али данас се осећа боље, и постоји велика вероватноћа да ће се придружити свом тиму у великом окршају.
„Истина је да нисам био у могућности да тренирам. Иако сутра не заиграм у првој постави, могуће је да ћу се касније прикључити свом тиму. Ако се то не деси, верујем у своје момке да ће дати све од себе да Црвеној звезди донесу још једну победу. Сигуран сам да ће Колубара желети реванш, али ми ћемо показати одличну игру на терену и пружити велики отпор Лазаревчанима“, сигуран прича Перуничић.

Претходни текстДрагићевић на врху
Следећи текстОзбиљан приступ мечу