Први пораз у историји

31

Нажалост бројне недаће ватерполиста Црвене звезде поново су се одразиле у базену. У 4. колу Суперлиге Србије црвено-бели су поражени на Ташмајадану од Београда 9:8.
Домаћима је то први тријумф против нашег клуба у историји.

Недовољно опорављени Марковић, Латковић и Цакић вратили су се у тим Дејана Јовововића, међутим то није било довољно да се савлада изузетно млади и талентовани састав Београђана. Изједначена игра у прве две четвртине наговештавала је да се у петак спрема изненађење. Када су домаћи повели са 7:5 било је очигледно да ћемо тешко до преокрета. Ипак, у последњи минут се ушло са нерешеним резултатом – 8:8, али је 33 секунди пре краја Марко Петковић постигао победнички гол. Имали смо шансу за реми, међутим Радосављевић зауставља шут Душана Крстића уз звук сирене.
 
 БЕОГРАД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 9:8
(2:2, 1:1, 4:2, 2:3)

БЕОГРАД: Радосављевић, Генчић 1, С. Рашовић, Русов 1, Ћирковић 1. убовић, В. Рашовић, Станковић, Матовић, Лончаревић 1, Басара 2, Петковић 2, Килибарда 1, Марковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, Пестовић, Цветковић 1, М. Крстић 1, Коцић, Бијелић, Мићић 2, Вуксановић 1, Д. Крстић 2, Латковић 1, Марковић, Цакић, Лазић Петровић.

Пливалиште: „Ташмајдан“. Гледалаца: 400. Судије: Рагач (Београд), Виријевић (Зрењанин).

Претходни текстАнализа по повратку
Следећи текстЕвропски хит!