Ненад Боровчанин – Звездин спортиста месеца марта

119

У четвртак је у Звездином прес центру одржан избор Звездиног спортисте месеца за март. Част да буде осми по реду спортиста месеца бројне звездине породице припала је боксеру Ненаду Боровчанину.

Наш боксер је признање заслужио освајањем титуле професионалног шампиона Балкана до које је дошао победом над Румуном Рикардом Ременом нокаутом у осмој рунди. Боровчанин је иначе у каријери забележио 11 победа од чега осам нокаутом.

Боровчанину је признање намењено спортисти месеца уручио Топлица Спасојевић, члан УО СД Црвена звезда и председник компаније ИТМ, док му је чек у износу од 40.000 динара предао Иван Станковић, такође члан УО СД Црвена звезда и директор агенције Комунис. Већ по традицији, најбољем спортисти је припао и поклон пакет производа фирме Агримес, сталног спонзора Звездине ревије.

„Част ми је што сам добио признање од Црвене звезде и оно ће ми сигурно бити подстрек да у будућности постижем још боље резултате. Надам се да ћемо имати још прилика за славље“, рекао је лауреат за март.

Пре избора спортисте месеца, уручене су награде учесницима квиза „Звезда ми је све“ који су путем електронске поште најбрже послали тачне одговоре на питања постављена на овом сајту.

Небојша Миливојевић из Трстеника је од капитена Дејана Миловановића добио дрес фудбалског клуба, Драган Хрњаковић са Рудника је од тим – менаџера Небојше Илића добио дрес кошаркашког клуба, капитен Ненад Максић је Дејану Калабићу из Борче уручио дрес рукометног клуба, а Николи Вудрагу из Смедерева је одбојкашки дрес предао првотимац Горан Бјелица.

Претходни текстПораз после два продужетка
Следећи текстКоначно пала и Војводина