Невиђени спектакл обасјао Штарк арену

253

КК Црвена звезда мтс приредио је својим навијачима спектакуларну најаву утакмице са до сада невиђеним аудио и визуелним доживљајем.

КК Црвена звезда мтс најавио је уочи утакмице нешто до сада невиђено на овим просторима и то остварио. Менаџмент клуба побринуо се да уочи утакмице ’’Штарк арена’’ добије потпуно нови изглед. Када су се утишала светла, чула се само грмљавина навијача, а онда су редом кренули да излазе црвено-бели…

Први је на терен истрчао капитен Бранко Лазић, како и доликује, а грб на центру попримио је феноменалне ефекте, а поред њега изашла је слика капитена са именом и бројем. ’’Штарк арена’’ остала је без даха, док су се ређали првотимци Црвене звезде, севали су блицеви са свих страна.

Амбијент у хали се додатно подгрејао, а атмосфера доживела усијање када је представљен на спектакуларан начин и тренер Милан Томић. Након тога уследила је популарна Аида и прво судијско подбацивање. Био је то спектакл који ће се препричавати. Јединствен видео и аудио доживљај за све љубитеље црвено-белих боја којих је у дворани било чак 16.879.

Евролиго, добродошла назад у Београд!

Претходни текстМилојевић: Одлично издање целе екипе
Следећи текстЦрвена звезда одбранила тврђаву! Савладан Фенер