У сусрет противнику – Инђија

39

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 18 часова дочекују новог суперлигаша, екипу Инђије, у оквиру осмог кола Суперлиге Србије.

После репрезентативне паузе чета Владана Милојевића наставља поход ка шампионској титули. У досадашњем делу првенства наш тим има максималан учинак од пет утакмица и пет победа. Прилику да наставе одличан низ имаће против екипе Инђије која се ове сезоне после осам година вратила у најелитније српско такмичење.

Црвено-бели су против Инђије до сада одиграли само два првенствена дуела и то у сезони 2010/11. Први окршај играо се у Инђији у оквиру другог кола Суперлиге, када је наш тим славио резултатом 1:0 голом Милоша Трифуновића у седмом минуту. Следећи меч одиграо се на Маракани, где је такође наш тим забележио победу, овог пута резултатом 3:1, а стрелци за црвено-беле били су Нинков, Короман и Вешовић.

У суботу од 18 часова Звезда дочекује Инђију у сјајној форми на домаћем терену. Наиме у три меча, која су до сада одиграли на нашем стадиону против Јавора, Радничког и Младости, изабраници Владана Милојевића имају гол разлику од 6 датих и ниједан примљен гол.

Иако Звезду следеће среде очекује меч првог кола Лиге шампиона против Бајерна у Минхену, нема сумње да је наша екипа фокусирана на дуел са Инђијом, који је одлична прилика да црвено-бели наставе низ непобедивости на свом терену.

Претходни текстПријављени омладинци за Лигу шампиона
Следећи текстВојска Србије угостила Црвену звезду