Да трибине буду шести играч

65

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче и симпатизере клуба да фер и спортски навијају у првој утакмици полуфинала. Капије хале отварају се у 17 часова, нема преласка из сектора у сектор, по пропозицијама такмичеја нема гостујућих навијача.

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче и симпатизере клуба да у вечерашњој утакмици, која је од изузетне важности за црвено-беле, спортски навијају и направе сјајан амбијент који ће екипи помоћи да дође до вредне победе.

Клуб подсећа да карата за прву утакмицу полуфинала плеј офа више нема, јер је интересовање за овај меч било огромно.

Капије дворане „Александар Николић“ биће отворене у 17 часова, а КК Црвена звезда мтс још једном подсећа да ће свако ко поседује карту за овај меч, моћи да уђе само на део трибине за који поседује карту!

Преласка из сектора у сектор, као ни са трибине на трибину НЕЋЕ БИТИ МОГУЋЕ, а на састанку са свим безбедносним структурама и представницима МУП РС, као и са представником АБА лиге, још једном је закључено да сви клубови у плеј офу морају да се придржавају пропозиција такмичења, по којим организованог доласка гостујућих навијача НЕМА!

Зато КК Црвена звезда мтс још једном апелује на све навијаче и симпатизере нашег клуба да дођу у халу на време, фер и спортски навијају за Црвену звезду, и у складу са слоганом који важи за ову утакмицу ОБОЈЕ ХАЛУ У ЦРВЕНО и помогну свом тиму да дође до победе.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвезди припао трилер против Визуре
Следећи текстЦрвено-бели у Крагујевцу за наставак победничког низа