Црвено-бели отпутовали у Андору

35

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у јутарњим часовима за Андору где их у уторак од 20 часова очекује утакмица 8. кола Еврокупа.

Након одличне партије против Морнара и продужетка тријумфалног низа у АБА лиги, црвено-бели су кренули у Андору са јасним циљем. Нешто након 10 часова чартер лет је кренуо пут Ђироне, а одакле ће по плану пута уследити трочасовна вожња аутобусом до Андоре.

Своја очекивања пред утакмицу са Андором изнео је тренер Црвене звезде мтс:

Прва реакција је била против Морнара. Била је добра утакмица, значило нам је доста за самопоуздање. Имамо две утакмице на страни, Андора па Партизан. Карактер екипе се гради на страни, а не код куће. Биће тешка утакмица, они имају учинак од четири победе и три пораза у Еврокуп и ми морамо да одиграмо квалитетну утакмицу да бисмо победили. Идемо на победу, не интересује нас кош разлика из Београда – истакао је стратег црвено-белих.

Кратку анализу ривала и своје виђење наредне утакмице имао је и Огњен Добрић:

Андора је тим који игра на енергију, добро играју код куће и сигурно ће бити неизвестан меч. Ми ћемо пробати да урадимо оно што смо планирали и надамо се да це то бити довољно за победу. Тријумф би доста значио јер следецу утакмицу у Еворкупу играмо код куће и то ће нам бити довољно за пролаз даље уколико победимо – истакао је Добрић.

Црвена звезда ће сутра имати подршку својих навијача који су букирали место у авиону заједно са својим херојима. За све остале пренос је обезбеђен на ТВ Спорт Клуб.

Претходни текстЈош корак до полуфинала Купа Србије
Следећи текстКарте за Куп