Крстичић: Нећемо овде стати

52

Ненад Крстичић биће један од адута Црвене звезде против Наполија (уторак, 21.00) у мечу првог кола групне фазе Лиге шампиона. Пред дуел са добро познатим ривалом, архитекта црвено-беле игре изразио је поштовање према ривалу, али и истакао високе амбиције.

Играо сам сијасет пута против Наполија, знам каква је екипа и свестан сам да ће бити тешко. Спремамо се као и за сваки претходни меч, до детаља радимо на тактици. Улазак у Лигу шампиона је велики резултат за клуб, навијаче и нас, и даћемо све од себе да се не зауставимо на овоме – рекао је везни фудбалер.

Невероватно интересовање црвено-беле јавности за дуел са италијанским клубом најбоље је осликано у податку да су улазнице распродате за мање од три сата, а епилог продаје улио је додатну сангу изабраницима Владана Милојевића.

Еуфорија која влада међу звездашима је додатни мотив. Самим тим што смо пробудили емоције код људи стекли смо повод да се боримо и оставимо последњи атом снаге на терену. Видели смо разлику у двомечу са Салцбургом и утицај публике. Нема дилеме да су наш 12. играч и да уз њих можемо до жељеног резултата. Бодриће нас и легенде клуба из 1991. године што је такође мотив више.

Крстичићево искуство из Серије А представљаће драгоцен адут Звезде на премијери Лиге шампиона.

Тешко је наћи слабу карику у тако добром тиму. Покушаћемо да пронађемо њихову Ахилову пету, али не бих откривао шта то може да буде. Прегршт је квалитетних играча у редовима противника, али бих издвојио Марека Хамшика као директног ривала. Брз је, доста се креће и није га лако чувати – истакао је Крстичић.

Претходни текстМилојевић: Верујем у играче, биће спектакл
Следећи текстПоздравите шампионе из Барија