Поздравите шампионе из Барија

97

Увертира за меч 1. кола Лиге шампиона и дуел са Наполијем у групи Ц имаће шампионски карактер. Прави спектакл очекује све навијаче већ од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“ јер ће тада на терен изаћи чланови славне генерације која је освојила титулу првака Европе у Барију.

Црвена звезда је пре 27 година златним словима исписала своје име у историји европског фудбала. Понос и радост коју су тадашњи фудбалери нашег клуба донели црвено-белој породици се не заборављају.

Зато ћемо у дану када се Црвена звезда на велика врата враћа међу фудбалску елиту приредити прави спектакл за све наше навијаче.

Уочи почетка утакмице са Наполијем чланови наше чувене генерације из Барија, која је освојила европску титулу у незаборавном финалу 1991. године против Олимпика из Марсеја у Барију, биће посебни гости.

Звездини шампиони ће изаћи на Маракану и обићи почасни круг у 20 часова, пошто је добијено потребно одобрење од УЕФА, и зато позивано публику да на време заузме места на трибинама, како би поздравила шампионе из Барија.

Легенде клуба су то свакако заслужиле, да их 50.00 навијача дочека овацијама, а уједно ће навијачи на тај начин испратити и све детаље до премијере у Лиги шампиона на нашем стадиону.

Претходни текстКрстичић: Нећемо овде стати
Следећи текстСећање на победу над Наполијем