Црвено-беле у Азербејџану

40

Одбојкашице Црвене звезде, рано јутрос, отпутовале су у Азербејџан, у Баку, где ће у уторак, 11. децембра, против Локомотиве, играти последњу утакмицу Групе Ф ЦЕВ Лиге шампиона 2013.

Црвено-беле, овогодишњу сезону у елитном клупском такмичењу, завршавају против ривала са којим су отвориле трећи везани наступ у Лиги шампиона.

Изабранице тренера Ратка Павличевића су у првом мечу против Локомотиве Баку пружиле квалитетну партију, освојиле бод. Пред реванш у Бакуу надале су се репризи утакмице из Београда.

То је био наш најбољи меч у Лиги шампиона и најбољи резултат. Локомотива има изузетно квалитетан састав, искусне играчице. Управо је њихово веће искуство пресудило у нашем првом окршају. Њихови резултати најбоље говоре о њиховим могућностима, играли су одлично и заслужено су први и групи – сматра Мина Поповић, средњи блокер црвено-белих.

У вези са очекивањима у другој утакмици, амбиције су исте ако и у ранијим дуелима у Лиги шампиона, да одиграмо добро. Наш план је да стално напредујемо, појединачно и екипно,у  сваком од елемената али да подижемо и игру у целини – додаје талентована играчица црвено-белих.

Коментаришући досадашњи учинак у Лиги шампиона, Мина Поповић каже:

У неким утакмицама смо могле више, али генерално, сматрам да нисмо разочарале. У више наврата смо биле равноправан ривал далеко искуснијим екипама, никоме нисмо лако препустиле бодове. Сматрам да смо и ове, као и ранијих сезона, биле пријатно изненађење у најјачем клупском такмичењу. Мислим да је свима било јасно да смо жељне јаких утакмица, да смо вољне да учимо и напредујемо – рекла је Поповићева.

Одбојкашице Црвене звезде од 17 часова по средњеевропском времену, у уторак, 11. децембра, против Локомотиве Баку, играју последњу утакмицу Групе Ф ЦЕВ Лиге шампиона 2013.

Претходни текстПораз од Цар Лазара
Следећи текстОбележен јубилеј уз промоцију календара