Лазић спреман за корак више

34

Кошаркаши Црвене звезде ће у наредној сезони имати новог шефа стручног штаба. На клупу нашег клуба сешће досадашњи први помоћник Светислава Пешића, Миливоје Лазић. Пред младим стручњаком је велика одговорност. Звезда је поново на правом путу, а наредна сезона биће прилика за корак даље.

Лазић је свестан да га очекује велики посао.
– Звездина клупа за мене представља изузетан изазов. Бити тренер једног од највећих клубова у земљи и региону су заиста велика привилегија, част и обавеза. Очекујем да ћемо у наредном периоду направити респектабилан састав, способан да се бори за највише циљеве на свим фронтовима. Не осећам оптерећење што ћу заменити Светислава Пешића. Имао сам ту привилегију да сарађујем са њим. Могу да обећам да ћемо радити напорно, а резултати ће доћи временом. Велика ствар одрађена је још прошле сезоне, а на нама је да све то подигнемо на виши ниво. 
У претходна два дана, наш тим је потписао уговоре са четворицом играча.
– Ништа није случајно, све радимо плански. Ове момке пратимо целе сезоне, неке смо желели да доведемо још прошле године.  Сигуран сам да ће сви бити велика појачања. О квалитетима Симоновића, Савовића и Брауна не треба трошити речи. Митровић је перспектива клуба и његово време ће тек доћи. Са неким играчима без уговора смо кренули преговоре. Још увек је све отворено-јасан је Лазић.
Уз младог стручњака на клупи ће бити још једно велико име Црвене звезде, Милан Гуровић.
– Наша жеља је била да људе који су много дали црвено-белима вратимо у клуб. Милан Гуровић је свакако један од њих. Има велику жељу да ради, да нам помогне и то је оно што посебно ценим.

Претходни текстЗвезда прескочила Нафтан
Следећи текстНови уговори за Бајка и Мићка