Срамота је! Али не наша и дечака који носе грб Црвене звезде!

62

КК Црвена звезда Меридианбет приморан је на овај начин, надамо се последњи пут да скрене пажњу на изузетно непрофесионално понашање појединих портала, у овом случају „Нова.рс“ и „Директно.рс“.

Навијачима нашег клуба одавно је познато њихово „деловање“ у коме се износе бројне неистине на рачун нашег клуба, почев од оних највећих везаних за куповину 12 хиљада сезонских улазница од стране нашег спонзора, па преко непрофесионалног извештавања и константног „политичарења“ у које покушавају да нас увуку.

Клуб је учинио једино могуће – прекинуо је сваку сарадњу са њима, а за изношење неистина правду смо потражили и на суду о чему смо већ информисали јавност.

Међутим, разлог за ово оглашавање су срамни текстови који су објављени на тим порталима у петак 26.04.2024.године поводом пораза полазника наших најмлађих селекција тзв. „школице кошарке“ од екипе Барселоне за коју играју играчи старији 2-3 године од наше деце.

Ти дечаци су отишли у Ферару ДА ИГРАЈУ КОШАРКУ, стекну још већу љубав према овој игри и нове пријатеље. За то служе турнири ШКОЛИЦА кошарке. Да, наши Зведаши су изгубили 132:28 на турниру за ДЕЦУ до 13 година.

Тим Црвене звезде сачињавају дечаци старости 11 година. И овог пораза се не стидимо, неки други треба да се стиде овакве победе над „вршњацима“ који то нису, а треба да се стиде и они који се увек позивају на неку професионалност у свом извештавању.

Јер да су професионални, а не „сензационални“ онда би известили и да је тај тим Барселоне победио екипу Виртуса са преко 70 разлике, а домаћина „Цита ди Ферара“ 60 разлике?

Да су професионални данас би се нашироко бавили скандалом који потреса европску кошарку и о којој извештавају европски медији и друштвене мреже, а то је крађа на Београдском Аеродрому „угледног“ евролигашког судије по имену Матеј Болтаузер? Међутим, од оних који другима држе моралне придике нема ни слова ни реда о томе?

Овако, ову вест видимо само као нови покушај некаквог напада на КК Црвена звезда Меридианбет, у коме су нажалост овога пута искористили нашу децу!

Због тога треба да се стиде, када их већ није срамота, ако не због клуба према коме одавно немају искрене намере, нити су професионални у извештавају рада КК Црвена звезда, већ због тих дечака од 10 и 11 година.

КК Црвена звезда поносно стаје иза те деце и подржаваће их и даље у свом кошаркашком развоју, јер спорт нису само победе и порази!

КК Црвена звезда

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет дочекује Мегу у Пиониру, улаз слободан (петак 3.мај)
Следећи текстЈуниори КК Црвена звезда после велике борбе победили Борац и обезбедили полуфинале завршног турнира