Звезда против Слободе СП у 23. колу

41

Наше фудбалере у среду, 20. априла очекује нови првенствени дуел, против Слободе ПС u 23. колу ЈСЛ, коју су црвено – бели у јесењем делу победили. У Лучанима је било 3:0. Наша Звезда је сада изједначена са Партизаном. У Љутице Богдана очекују нову победу како би остали у трци са „вечитим ривалом“. Утакмица која ће почети од 18 часова, најавили су помоћни тренер Роберта Просинечког, Слободан Маровић и првотимац нашег клуба, Марко Вешовић.

Биће то веома важна утакмица. Свака је додуше важна, а прва следећа је увек најважнија. Мислим да су играчи, односно да смо сви заједно спремни да пружимо максимум и да победимо у сутрашњој утакмици. Играмо добро од самог почетка првенства. Играчи играју сваку утакмицу максимално ангажовано, озбиљно и добро. Свака утакмица се мора победити, јер ми смо Црвена звезда. Ја се надам да ћемо игрти још и боље, и да ће у следећем дербију наша форма кулминирати. Имамо пуно самопоуздања, на психолошком плану стојимо изванредно, тако да ће утакмица у суботу бити можда и најтежа и најбитнија до сада – истиче помоћни тренер црвено – белих Слободан Маровић.

Марко Вешовић верује у себе као и у своје саиграче.

Много важна утакмица, и прилика да упишемо нова три бода и да останемо у трци за титулу. Прилика да на најбољи могући начин одрадимо утакмицу и задржимо добру атмосферу пред дерби. Биће јако тешко, видим да је Слобода забележила победу после дужег времена, и сигурно ће бити мотивисани да се покажу на Маракани и да нас закину за који бод – рекао је Марко Вешовић.

Маровић и Вешовић истичу да ће бити тешко без верних навијача, Делија.

Можда би било мало другачије да се игра овде. Жао нам је што неће доћи, они су наш 12. играч, све је другачије када су они на стадиону, али ми ћемо пружити 120% против Партизана. Покушаћемо да пребродимо и ту ситуацију – каже Маровић, а Вешовић додаје:

Сигурно је да ћемо бити ослабљени, познато је да су нам они велика снага и велики мотив да се докажемо. Биће нам тешко без њих али морамо да покажемо добру игру и самим тим не разочарамо навијаче – јасан је Вешовић.

Карте ће на благајни Маракане бити у продају од данас, као и у среду (од 10 па до почетка меча). Цене карата за „север“ 200, за „исток“ 400, а за „запад“ 500 динара.

Претходни текстЈуниорке позлатиле флорет
Следећи текстЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОБОДА ПОИНТ СЕВОЈНО 5:1 (1:1)