Много ми значи позив

35

Нови селектор Србије Радомир Антић саопштио је списак фудбалера на које рачуна за прве две утакмице квалификација за светски шампионат против Фарских острва у Београду и Француске у Паризу. Поред седморице некадашњих фудбалера Црвене звезде, на листи је и садашњи капитен првог тима Ненад Милијаш.


„Много ми значи позив за репрезентацију Србије, јер је то нешто највеће што играч у овој земљи може да доживи. Посебно ми значи што је позив дошао од једног тако великог тренерског имена. Почињу квалификације, спреман за све изазове и даћу свој максимум како би испунио сваки захтев“, рекао је Милијаш.

Капитен Црвене звезде прошао је све репрезентативне селекције у млађим категоријама, а ово му је први позив у сениорски састав.
„Очекујем да ћемо што пре прихватити игру селектора и да ћемо представити Србију на прави начин. Циљ репрезентације је да квалификације заврши на прво место у групи. Прве две утакмице неће бити  лаке. Хиљаду пута сам говорио да нема лаких противника, па не очекујем ни лак посао против Фарских острва. Сваки бод, било на страни или код куће, у квалификацијама ће много значити“, истиче Милијаш.

Прву утакмицу репрезентација Србије одиграће на нашем највећем стадиону, на новопостављеној трави, па Милијаш сматра да ће бити испуњени сви услови да утакмица донесе пуно голова, добар фудбал и задовољну публику.

Претходни текстЗвезда и мој град
Следећи текстПекарић у Звезди