Лазетић потписао

36

Ново појачање ФК Црвена звезда је искусни Никола Лазетић. Повратник из Италије је са црвено-белима потписао двогодишњи уговор. Према најавама црвено-белих Лазетић је први у низу играча који ће ових дана стићи на „Маракану“.
– Велико ми је задовољство да представим новог играча који ће појачати Црвену звезду. Никола је био наша жеља и велико ми је задовољство што је дошао. Много ће значити тиму и надам се да ће својим искуством знањем и залагањем доказати да му је место у екипи – рекао је председник Звезде Топлица Спасојевић.

Спортски директор Горан Буњевчевић каже да је клуб одлучио да покрене низ акција које имају за циљ да подигну квалитет наше екипе.
– Никола је од почетка био на нашој листи жеља. Успели смо да реализујемо тај пројекат и велико ми је задовољство што је постао играч Црвене звезде. Желим му пуно среће и успеха и потрудићемо се да му омогућимо да у наредном периоду што боље упозна играче и тренере и да што пре крене да помаже Црвеној звезди својим играма. Он је већ био играч нашег клуба и добро зна шта јавност очекује од њега – тврди Буњевчевић.

Никола Лазетић у Црвеној звезди носиће дрес са бројем 2, који симболише његов други долазак на Маракану.
– Захваљујем се на добродошлици. Не постоје речи којима бих описао како се осећам. После осам година играња у иностранству, указала ми се прилика да се вратим у Србију и у клуб у коме сам поникао. Играо сам давно и освојио куп са Црвеном звездом, после сам правио каријеру у другим клубовима и стално био далеко од своје земље и сина. Сада ми се све објединило и могу да будем потпуно задовољан – каже Лазетић који се у петак прикључио тренинзима првог тима, а право играња стиче од 3. кола Суперлиге.

Претходни текстТрадиција је обавеза
Следећи текстНајаве нових појачања