Шампионски

30

Никад лакше нису одбојкашице Црвене звезде нису изашле на крај са актуелним шампионом Србије – Поштаром. Победа од 3:0 на гостовању у „Спорт Еку“ можда је била сан за већину навијача црвено-белих, али је заостлаи меч 3. кола Винер Штедише лиге показао да је мало потребно да највеће жеље постану – јава.

– Шта да кажем осим да сам пресрежна. Добити Поштар на њиховом терену, па још са убедљивих 3:0, шта може више да се пожели. У сваком погледу су били фаворити и као прва екипа у лиги и као бранилац трофеја и играње на домаћем терену, међутим ми смо показали да можемо да се равноправно носимо са свима. Идемо даље, пред нама је серија тешких утакмица ушли смо у ритам среда – субота, прелмни су тренуци сезоне и морамо да одиграмо још боље. На реду је Динамо, а полако хватамо залет и правимо добру увертиру за финални турнир Купа ЦЕВ који се почетком марта одржава у Београду – у једном даху је прокоментарисала меч Ивана Нешовић.

Тренер Звезде Ратко Павличевић је био далеко прибранији:
– Треба доста тога урадити не би ли се победио Поштар који има изузетно квалитетну екипу. Изгледа убедљиво, али није било тако лако. Расплет првог сета свакако је одлучио даљи ток игре, што је касније резултовало нашом предношћу. Били смо доста мотивисани и стрпљиви када је било потребно, што се и одразило на крајњи резултат.

Претходни текстТроицки сигуран
Следећи текстСамо са претплатним картама на дерби