Надамо се доброј утакмици

35

Ватерполисти Црвене звезде у окрњеном саставу сутра (19.45) иду на ноге тренутно можда и најјачој европској екипи. Ипак, „вечити дерби“ се не би звао тако када би се једна екипа унапред предала.

Тако и размишљају и црвено-бели пред гостовање на Бањици актуелном прваку и заиста моћном тиму Партизана. Због повреда наш тренер Дејан Јововић сигурно неће моћи да рачуна на искусног Владу Марковића и Радојичића, док је Владимир Латковић имао температуру претходних дана. Зато ће тек непосредно пред меч бити познато у каквом саставу ћемо заиграти сутра.
 
– Зна се добро колико је јак Партизан, али и ми имамо своје адуте и пре свега се надамо доброј утакмици, а ко ће на крају славити показаће базен – каже пред први овосезонски „вечити дерби“ Јововић.

Истовремено, у Звезди покушавају на све начине да реше финансијиска дуговања према играчима који су на овај проблем указали путем саопштења.
– Обратили смо се у крајње пријатељском тону са жељом да јавност зна у каквим условима радимо. Потребно је јако мало да се реше наши проблеми који нису само финансијске природе јер нам је пре почетка сезоне обећано да ћемо се у децембру преселити на пливалиште „11. април“, али ми и даље играмо у Обреновцу. Срамота је да у Београду раде само два базена. Оптимисти смо да брзо могу да се реше сви проблеми – изјавио је београдским медијима Влада Марковић.

Претходни текстУ посети амбасади Србије
Следећи текстШпанац бољи од Пашанског