Враћено самопоуздање

51

Експресна победа над Спартаком (3:0) у 9. колу првенства Србије била је као „мелем на рану“ одбојкашима Црвене звезде. Прекинута је серија од два неугодна пораза у мечевима са Партизаном и Радничким, а што је највжније враћено је пољуљано самопоуздање.

Управо тако размишља и један од главних адута црвено-белих, Драган Станковић:
– Јако је било битно да победимо у Суботици како би се вратили на прави пут. Следи нам три нешто лакше утакмице и сиугран сам да ћемо још поправити игру, а надам се и пласман на табели. Против Спартака ушли смо максимално сконцетрисано јер смо управо прошле године у дуелу са истим ривалом изгубили три бода што нам је покварило коначни пласман. Лига је таква да да свако сваког може да победи, изразитих фаворита нема, сваки поен мораш да зарадиш тешком муком.
 
Српски репрезентативац се сложио са оценом тренера Жељка Булатовића да су осцилације у игри нормалне за овако млад састав који гаји највише амбиције.
– Били смо у страшној серији, атмосфера је била такође сјајна, а онда је уследио пораз од Партизана. Мало смо се депримирали, али смо појачали рад и управо у мечу са Спартаком видело се колико нам је стало да се што пре опоравимо. Не кажем да неће бити још пораза до краја првенства, но мислим да смо сада свесни да пуно времена за жаљење нема, већ настављаш да играш, гризеш – објашњава Станковић.

Проверени средњи блокер нема дилему када су питању амбиције:
– Титула, то сам неколико поновио. Верујем да ако нас здравље послужи успех неће изостати.  

Претходни текстУспешна операција колена
Следећи текстБолтон као Бајерн