Родић: Дербији показали да смо боља екипа

7

Црвена звезда је савладала вечитог ривала резултатом 2:0, а и дан касније, још увек влада еуфорија међу фудбалерима нашег тима, уз наравно свесност да нас важна утакмица очекује већ у недељу против Војводине, о чему говори и Милан Родић.

Победили смо вечитог ривала два пута у размаку од неколико дана и јасно ставили тачку на причу око тога ко је боља екипа. Мислим да смо и први пролећни дерби заслужили да победимо, али је све то фудбал. Ипак, сад је све дошло на своје и са 10 бодова предности чекамо завршницу првенства, као и финале Купа Србије. Пред нама је још седам утакмица, и циљ је да сваку победимо. Нема опуштања, победу смо већ архивирали и сада смо максимално фокусирани на Војводину. Очекујем добар меч, они су у сјајној форми, заслужено су се пласирали и у финале Купа Србије, тако да ће сигурно бити веома захтевна утакмица, како у недељу, тако и 23. маја – почео је Родић.

Додатно је дефанзивац црвено-белих анализирао догађања из синоћње утакмице.

Пресудила је наша концентрација, тимски дух и потом већа сигурност у завршници, у односу на претходна два дербија. Сада смо из прве две прилике постигли два поготка, и то је модел којим треба да се водимо и у наредним утакмицама. Успели смо потом да одржимо контролу утакмице и да се заслужено пласирамо у финале Купа. Циљ је јасан, желимо четврту дуплу круну у низу и сматрам да имамо квалитет за то. Верујем и да су навијачи задовољни начином на који играмо. Хвала им за сјајну подршку на претходна два дербија, али и на свим другим утакмицама – подвукао је Родић.

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи кадети славили у вечитом дербију
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда Меридианбет