Болтон као Бајерн

53

Прошао је Глазгов Ренџерс, видели смо и спектакл против Бајерна, ред је дошао на енглески Болтон. Стандардни члан Премијер лиге стиже на мегдан Црвеној звезди, на утакмицу која ће бити кључна за европске снове српског шампиона. Тренутак Звездине европске истине игра се у четвртак (20,45).

На Маракани не желе да дају превелика обећања с обзиром да су у два досадашња меча УЕФА Лиге показали доста слабости.
– Не смемо да поновимо ниједан детаљ са меча из Солуна. Тамо смо били очајни. И смешни и стварно смо се обрукали. Треба нам приступ као из меча са Бајерном, али много већа концентрација у финишу утакмице. Не смеју да нам се понове Клосе и Крос – објашњава Ђорђе Туторић.

За Огњена Коромана играчи Болтона су стари зналци из времена док је играо у Премијер лиги за Портсмут.
– Највише се сећам њиховог штопера Обрајена. Реч је о изузетно спором и тромом играчу. Мислим да је он наша шанса. Морамо да искористимо и чињеницу да Болтон тренутно много више мисли на Премијер лигу него на УЕФА Куп. Њима је ово последња утакмица у групи јер су у петом колу слободни. Ако их победимо, избацујемо их из трке за једно од прва три места – објашњава рачуницу Короман.

Искусни фудбалер не крије да се нада да ће Болтон на Маракану стићи у комбинованом тиму.
– Кад би дошли без Ањелке, то би било сјајно. Не мислим да смо фаворити у овом мечу јер не играмо добро у последње време. Ипак, Европа је за нас посебан мотив и немојте мислити да је Хајдук мерило онога што ћемо пружити. Бићемо као против Бајерна – каже Короман.

У Београд ће сутра стићи око 150 навијача Болтона који ће бити смештени у хотелу „Интерконтинентал“. Полиција им је већ сада одредила сталну пратњу јер постоји могућност сукоба по граду између ратоборних и често пијаних Енглеза и навијача Црвене звезде.

Претходни текстВраћено самопоуздање
Следећи текстТројка за важне бодове