Усијани лед

42

Температура на леду расте до усијања, има и због чега – сутра у 17 часова у Леденој дворани „Пионир“ црвено-бели „оклопници“ у државном првенству дочекују најљућег ривала, екипу Партизана.

Уочи вечитог дербија атмосферу у нашем Хокејашком клубу преноси нам тренер Ненад Милинковић.

„Црно-бели доминирају последње две године, али пред ову сезону на време смо почели да слажемо коцкице и жеља нам је да их озбиљно угрозимо. Као и пред сваки дерби, идемо на победу!“

Меч са Партизаном, чини се, долази у незгодан час…

„Све у клубу уздрмала је трагична смрт нашег аса Зорана Каталине. Имали смо и друге проблеме, али полако смо се консолидовали и спремни смо за овај дуел“.

Партизан је, ипак, фаворит на папиру?

„Тако је било и уочи претходног дербија, па су нас у до краја неизвесној утакмици добили „тесно“ са 4:3. Сад желимо да им се реванширамо за тај пораз. Морам да нагласим да сутрашња утакмица није толико важна резултатски, пошто до плеј-офа има да се игра пуних шест кругова… Права искушења долазе у јануару и фебруару. Добра игра и резултат, међутим, дали би нам крила за убудуће“.

Звезда дерби очекује ослабљена?

„Ненад Раковић и Драган Ђокић, стандардни чланови прве и друге поставе, неће играти јер путују у Шведску да представљају клуб на сахрани нашег Зорана Каталине. Верујем да ипак и без њих двојице можемо да се супроставимо и надиграмо Партизан“, оптимиста је тренер Милинковић.

Претходни текстБаста у посети Звечанској
Следећи текстПораз у дербију