Пораз у дербију

62

Осим почетне предности Црвене звезде, цео први сет је протекао у доминацији Партизана, који је лако овај период решио у своју корист.

Слично је било и у другом сету. Овога пута наш тим је имао 3:0, а брзо је Партизан преокренуо на 5:4. До краја сета црно-бели су само увећали предност и решили га у своју корист са 25:21.
Нешто боља игра црвено-белих, уз много узбуђења успели су да добију трећи сет 25:22.
Партизан је одлично одиграо четврти сет и победио у дербију Црвену звезду са 3:1.

Одбојкаши Црвене звезде нису крили своје разочарање поразом у „вечитом дербију“ којим је преткинута блистава серија од пет победа, у 7. колу „Винер Штедише Суперлиге“
– Честитам Партизану на заслуженој победи. Више су желели тријумф, играли су срцем и потпуно су нас надиграли. Апсолутно је вечерас пресудила њихова вежа мотивација. Нама остаје да се окренемо наредном дуелу против Радничког– рекао је после меча капитен Звезде Томислав Докић.

Са својим учеником сложио се и тренер нашег клуба Жељко Булатовић:
– Црно-бели су у свему вечерас били бољи, ми смо имали среће и да добијемо тај један сет. Изненадили су нас сјајном и мотивисаном игром, али биће прилике за реванш.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН 1:3
(20:25, 21:25, 25:22, 19:25)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Зиндовић 7, Ћулафић 3, Ни. Мајсторовић, Не. Мајсторовић (либеро), Станковић 13, Николић, С. Илић, У. Илић 3, Терзић 9, Докић 17, Рашић 5, Митић..
ПАРТИЗАН: Ђорђевић 10, Новоселац 2, Стељић 16, Нићифоровић 13, Костић, Дамњановић, Турањанин 1, Даутовић 15, Полуга 9, Жумбера, Илић (либеро), Атанасијевић.
Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 500. Судије: Давидовић и Градински (оба Београд).

Претходни текстУсијани лед
Следећи текстТврдим да смо бољи