Вруће на леду

66

Хокејаши Црвене звезде су у 5. колу Панонске лиге остварили другу победу, овог пута над екипом Беостара – 5:3 и засели на чело табеле са шест бодова. Најбољи појединац утакмице, са два поготка и једном асистенцијом, био је Канађанин Кајл Зетлер.
  
Црвена звезда – Беостар 5:3 (2:0, 2:0, 1:3).
 
Ледена дворана Пионир. Гледалаца: 100.
Стрелци за Црвену звезду: Раковић у 12, Мач у 20, Зетлер у 28. и 32. и Бркушанин у 57. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђукић, Ранковић, Рус, Ђурић, Дашчак, Ристић, Мач, Павловић, Бибић, Ранковић, В. Данон, Б. Данон, Дабетић, Каталина, Зетлер, Зиђаревић, Ђорђевић, Бркушанин.
 
Богдан Дабовић, секретар нашег хокејашког клуба, најављује да ће предстојећа сезона бити најбурнија у последњој деценији, чак и дуже.
„По броју утакмица, као земља, директно смо скочили у ранг хокејашки средње развијених земаља“, објашњава Дабовић. „Познато је да смо са два хрватска клуба формирали Панонску лигу. Узгред, вести из тог такмичења помно прате Словенци и Мађари… Ове сезоне на лед ће изаћи чак осам наших категорија, практично 150 одсто више утакмица него ранијих сезона. Већ се осећају и организациони проблеми због толиког обима посла, али трудимо се да одговоримо на све јер ипак су ово слатке муке„.
 
Резултати, додаје Дабовић, за сада су на задовољавајућем нивоу.
„Кад говоримо о сениорима, почели смо сјајном победом од 12:0 против Загреба, да би потом било неких неочекиваних пораза. У млађим категоријама има добрих и слабијих резултата, али све је то спорт. Најважније је да се надамо како ће из толиког броја утакмица изаћи таленти који би у будућности, уз доста рада и труда, могли да постану асови.“

Претходни текст„Маракана“ као тврђава
Следећи текстУтакмица радости