Квиз „Звезда ми је све“

204

Од овог броја Звездине ревије сви наши читаоци имају прилику да дођу до дресова својих љубимаца и обележја клубова СД Црвена звезда и то на веома једноставан начин.

Звездина ревија организује квиз «Звезда ми је све» у којем ће најсрећинији читаоци који тачно одговоре на постављена питања бити у прилици да добију дрес, мајицу, дукс, кимоно или неки други реквизит или сувенир клубова из породице Црвене звезде.

У сваком броју Звездине ревије биће постављена три питања на које је потребно тачно одговорити, а купон са одговорима и личним подацима послати на адресу:

Звездина ревија, Љутице Богдана 1а, 11000 Београд.

Одговоре и личне податке можете послати и на мејл kviz@sd-crvenazvezda.net

У конкуренцију за награде улазе само купони и мејлови са тачним одговорима. Имена добитника биће објављена на званичном сајту СД Црвена звезда 30. априла 2007.

Четири срећна добитника ће извући Звездин спортиста месеца приликом доделе признања. Добитници ће тада бити гости ове церемоније и преузеће награде.


Први добитници награда

Пре избора спортисте месеца, уручене су награде учесницима квиза „Звезда ми је све“ који су путем електронске поште најбрже послали тачне одговоре на питања постављена на овом сајту.

Небојша Миливојевић из Трстеника је од капитена Дејана Миловановића добио дрес фудбалског клуба, Драган Хрњаковић са Рудника је од тим – менаџера Небојше Илића добио дрес кошаркашког клуба, капитен Ненад Максић је Дејану Калабићу из Борче уручио дрес рукометног клуба, а Николи Вудрагу из Смедерева је одбојкашки дрес предао првотимац Горан Бјелица.

Претходни текстВојводина поново успешнија
Следећи текстРутински до бодова