Чему ово три дана пре дербија, да ли је најава за петак?

92

КК Црвена звезда Мериданбет обавештава јавност да је у ноћи између понедељка и уторка дворана „Александар Николић“ која је у власништву града Београда, Републике Србије, и уједно надлежности СЦ Ташмајдан, вандализована бројним шовинистичким и увредљивим графитима које су исписали навијачи Партизана.

Осим што се ово догодило у врло деликатном тренутку, само три дана пре одигравања утакмице 21.кола Евролиге између Црвене звезде и Партизана, и може додатно да подгреје атмосферу пред ову утакмицу, оштећена је јавна имовина која је у власништву грађана Републике Србије.

Као клуб се питамо коме одговара да ово ради, и да ли је ово само најава за инциденте који би могли да се догоде у петак пре и током утакмице Евролиге у хали Александар Николић.

КК Црвена звезда Меридианбет организовао је велики број оваквих утакмица у прошлости, организоваће на најбољи могући начин и утакмицу у петак.

Међутим, након скрнављења хале, која није у власништву КК Црвена звезда Меридианбет, веч свих нас, отворено упозоравамо јавност да ће у случају било каквог инциента у петак одговорност сносити друга страна, односно појединци којима и на овај начин одговара да дискредитују наш клуб.

КК Црвена звезда Меридианбет о свему је већ обавестио све надлежне органе, укључујући и МУП како би се починиоци овог “херојског” чина и “напада” на зидове празне хале у пола ноћи пронашли и санкционисали.

КК Црвена звезда Меридианбет позива све наше присталице, навијаче нашег клуба да не наседају на било какве провокације, већ да фер и спортски навијају и пруже подршку нашем тиму да дође до победе у 21.колу Евролиге.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвезда у Анталији – Тактичке финесе уз распуцан напад
Следећи текстБез КК Црвена звезда Меридианбет на жребу за КРК, можда и Нишу