Звезда у Анталији – Тактичке финесе уз распуцан напад

30

Пријао је слободан дан нашим првотимцима који су напуњених батерија изашли на терене “СЦ Калиста” и испунили све задатке постављене пред њих од стране шефа стручног штаба Милоша Милојевића.

У јаком ритму, након четири остварене победе и мноштва тренинга, настављено је у том маниру, све са циљем да Звезда буде спремна 4. фебруара за Војводину, а потом и све пролећне изазове. Први од два тренинга колико данас чека наше првотимце који су истрчали на терене од 10 часова и 30 минута по локалном времену, само је показао да за Звездине асове – рада никад доста.

Загревање је почело кроз вежбе снаге, да би било настављено уз помоћ полигона, све под надзором кондиционог тренера Александра Јанковића, а наши првотимци су веома брзо активирали мишиће и деловали спремно за наставак тренинга. Тада је штафету преузео Милош Милојевић, а акценат је био на тачном пасу и брзој размени додавања, да би се потом прешло на тактику.

Сама тактика је у све већем фокусу како припреме одмичу, а имплементација Милојевићевих идеја се видела и на терену у оквиру контролних утакмица које су решене у нашу корист. Нападачи су вежбали завршницу, а игра на два гола са идејом чувања лопте и доброг кретања, само је додатно поспешила наше офанзивце који су у високом проценту реализовали прилике.

На другој страни, вредно су радили и голмани, под надзором Душана Гашића и Немање Супића, а млади Јован Миладиновић, на крилима дебија, није скидао осмех с лица. Такође, посебна пажња била је усмерена на новајлију Алекса Вига чије физичко стање може да радује све звездаше.

Претходни текстВажна победа и стотка против Цедевита Олимпије
Следећи текстЧему ово три дана пре дербија, да ли је најава за петак?