Пораз Звездиних оклопника у продужетку

77

Гол у продужецима, у 64. минуту одлучио је победника у утакмици ИХЛ лиге, у Леденој дворани Пионир, између Црвене звезде и ЛедХ Цеља који су нажалост постигли гости и тријумфовали резултатом 4:3.

Гости из Цеља су повели у 6. минуту голом Минтаутискиса. Звезда је узвратила и стигла до изједначења у 23. минуту, а стрелац је био Угљеша Новаковић.

Цеље је поново повело голом Кастелица у 47. минуту, а онда је уследио преокрет црвено-белих. Вук Крављанац је донео ново изједначење само минут касније, а у 52. минуту гол је постигао Иван Анић за вођство Црвене звезде од 3:2. Чинило се да ће изабраници Игора Косовића забележити нову победу, али је Грахут минут ипо пре краја сусрета увео меч у продужетак.

На жалост, тријумф Словенцима донео је Минтаутискис својим другим поготком у 64. минуту. Ово је други пораз нашег тима у овој сезони, а наредног викенда Црвена звезда ће угостити Јесенице.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЛЕДХ ЦЕЉЕ 3:4 (0:1, 1:0, 2:2, 0:1)

Београд – Ледена дворана Пионир. Гледалаца: 78. Судије: Николић, Предув, Младеновић, Т.Фазекаш. Казне: Црвена звезда 6 минута, Цеље 2 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Анић 1, Дегтерев, Динић (1ас), Драговић (1ас), Гвозденовић, Крављанац 1, Лештарић (2ас), Милошевић, Митровић, Младеновић, Николић, П.Новаковић, У.Новаковић 1, Подунавац, Шпањевић, Стојановић, Цвик. Тренер: Косовић.

ЛЕДХ ЦЕЉЕ: Ј.Бранднер, Гајшек, Бернард, С.Бранднер, Флајс (1ас), Голинскиј, Грахут 1, Кастелиц 1, Кепиц, Колар (1ас), Кукович (1ас), Мерцина, Минтаутискис 2, Огризек, Сотлар (3ас), Штебих (1ас), Стебловник, Суботић.

Претходни текстРутинска победа Црвене звезде
Следећи текстЗвезда савладала и Приморац