Права и обавезе играча у КК Црвена звезда мтс се знају

294

Изјава директора КК Црвена звезда мтс Давора Ристовића поводом медијских иступа бившег играча клуба Квинсија МИлера.

Поводом непримерених иступа у јавности и на друштвеним мрежама, бившег играча Црвене звезде Квинсија Милера, директор КК Црвена звезда мтс Давор Ристовић изнео је званичан став клуба по овом питању.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да су према бившем играчу нашег клуба Квинсију Милеру, постојале одређене обавезе и по том питању клуб је био у сталном контакту са његовим агентом. Сходно правилнику КК Црвена звезда мтс, са којим су упознати сви играчи пре потписивања уговора, постоји бонуси за остварене успехе, али и санкције и казне, за непридржавање одредаба истог правилника.

КК Црвена звезда мтс је исувише велики клуб да би путем медија на било који начин комуницирао са својим бившим играчем, који је по више ставки дисциплинског правилника кажњен за грубо непридржавање уговора, о чему је такође уредно обавештен његов менаџер и о чему клуб поседује врло обимну документацију – рекао је директор КК Црвена звезда мтс и додао да се клуб овим поводом више неће оглашавати.

Садашњем играчу Макабија из Тел Авива, са којим је важећи вишегодишњи уговор потписао 13. марта 2016. године у Београду након утакмице са Панатинаикосом, желимо брз опоравак и успешан повратак на терен.

Претходни текстДан када су навијачи научили да верују
Следећи текстМТК гост Црвене звезде