Суперлига (мушкарци)

СЕЗОНА 2019/20

[matches league_id=86 mode=]

[standings league_id=86 logo=true]

 

СЕЗОНА 2018/19

[matches league_id=54 mode=]

[standings league_id=54 logo=true]

МИНИ ЛИГА

[matches league_id=67 mode=]

[standings league_id=67 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

07.04.2019. Војводина НС семе – Млади радник 3:0 (28:26, 25:14, 25:20)
10.04.2019. Млади радник – Војводина НС семе 0:3 (16:25, 18:25, 17:25)
13.04.2019. Војводина НС семе – Млади радник 3:2 (27:25, 27:29, 25:17, 22:25, 18/16)

07.04.2019. Црвена звезда – Спартак (С) 3:2 (22:25, 25:20, 16:25, 25:19, 15:13)
10.04.2019. Спартак (С) – Црвена звезда 2:3 (15:25, 25:14, 19:25, 25:22, 15:17)
13.04.2019. Црвена звезда – Спартак (С) 1:3 (22:25, 27:25, 23:25, 22:25)
16.04.2019. Спартак (С) – Црвена звезда 0:3 (22:25, 23:25, 21:25)

ФИНАЛЕ

22.04.2019. Војводина НС семе – Црвена звезда 1:3 (24:26, 18:25, 25:16, 23:25)
25.04.2019. Црвена звезда – Војводина НС семе 1:3 (25:22, 14:25, 17:25, 15:25)
29.04.2019. Војводина НС семе – Црвена звезда  3:1 (22:25, 25:18, 25:20, 26:24)
01.05.2019. Црвена звезда – Војводина НС семе 1:3 (21:25, 25:16, 18:25, 15:25)

 

СЕЗОНА 2017/18

[matches league_id=36 mode=]

[standings league_id=36 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ

07.03.2018. Војводина НС семе – Спартак (Љ) 3:0 (25:18, 25:21, 25:18)
09.03.2018. Спартак (Љ) – Војводина НС семе 1:3 (17:25, 26:24, 12:25, 21:25)

07.03.2018. Нови Пазар – Раднички 3:0 (25:19, 25:22, 25:13)
10.03.2018. Раднички – Нови Пазар 0:3 (23:25, 21:25, 22:25)

07.03.2018. Спартак (С) – Јединство (СП) 3:1 (25:19, 27:25, 21:25, 25:21)
10.03.2018. Јединство (СП) – Спартак (С) 3:1 (20:25, 25:14, 25:23, 25:20)
13.03.2018. Спартак (С) – Јединство (СП) 3:2 (20:25, 20:25, 25:19, 25:14, 15:10)

07.03.2018. Црвена звезда – Млади радник 3:2 (25:19, 22:25, 25:14, 21:25, 15:10)
10.03.2018. Млади радник – Црвена звезда 2:3 (20:25, 15:25, 26:24, 25:23, 14:16)

ПОЛУФИНАЛЕ

13.03.2018. Војводина НС семе – Црвена звезда 3:0 (25:16, 25:23, 25:18)
16.03.2018. Војводина НС семе – Црвена звезда 1:3 (25:18, 19:25, 20:25, 22:25)
19.03.2018. Црвена звезда – Војводина НС семе 1:3 (21:25, 25:27, 25:19, 20:25)
22.03.2018. Црвена звезда – Војводина НС семе 2:3 (25:23, 20:25, 23:25, 25:22, 12:15)

16.03.2018. Нови Пазар – Спартак (С) 3:0 (25:23, 25:23, 25:22)
19.03.2018. Нови Пазар – Спартак (С) 3:0 (25:22, 25:13, 25:20)
23.03.2018. Спартак (С) – Нови Пазар 2:3 (19:25, 22:25, 30:28, 25:23, 13:15)

ФИНАЛЕ

05.04.2018. Војводина НС семе – Нови Пазар 3:0 (25:22, 25:23, 25:19)
09.04.2018. Војводина НС семе – Нови Пазар 3:1 (25:19, 26:24, 23:25, 25:23)
12.04.2018. Нови Пазар – Војводина НС семе 3:0 (25:16, 26:24, 25:14)
15.04.2018. Нови Пазар – Војводина НС семе 1:3 (25:17, 32:34, 18:25, 30:32)

 

СЕЗОНА 2016/17

[matches league_id=14 mode=]

[standings league_id=14 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ

16.03.2017. Војводина НС семе – Спартак (Љ) 3:2 (25:20, 29:31, 25:23, 22:25, 15:10)
19.03.2017. Спартак (Љ) – Војводина НС семе 0:3 (19:25, 23:25, 18:25)

16.03.2017. Нови Пазар – Ниш 3:1 (24:26, 25:20, 25:15, 25:18)
20.03.2017. Ниш – Нови Пазар 0:3 (23:25, 19:25, 20:25)

16.03.2017. Црвена звезда – Раднички 3:1 (25:9, 25:13, 23:25, 25:15)
20.03.2017. Раднички – Црвена звезда 0:3 (11:25, 19:25, 15:25)

16.03.2017. Рибница – Јединство (СП) 2:3 (25:21, 21:25, 25:16, 18:25, 12:15)
19.03.2017. Јединство (СП) – Рибница 2:3 (20:25, 23:25, 25:20, 25:19, 13:15)
23.03.2017. Рибница – Јединство (СП) 2:3 (18:25, 20:25, 25:19, 25:21, 10:15)

ПОЛУФИНАЛЕ

27.03.2017. Војводина НС семе – Јединство (СП) 3:0 (28:26, 25:22, 25:23)
30.03.2017. Војводина НС семе – Јединство (СП) 3:1 (25:17, 25:21, 25:27, 25:14)
02.04.2017. Јединство (СП) – Војводина НС семе 1:3 (27:25, 21:25, 22:25, 22:25)

26.03.2017. Нови Пазар – Црвена звезда 3:2 (25:21, 20:25, 24:26, 25:17, 16:14)
29.03.2017. Нови Пазар – Црвена звезда 1:3 (25:23, 17:25, 18:25, 21:25)
01.04.2017. Црвена звезда – Нови Пазар 3:1 (23:25, 25:21, 25:16, 25:18)
04.04.2017. Црвена звезда – Нови Пазар 3:2 (25:22, 23:25, 25:20, 19:25, 15:13)

ФИНАЛЕ

13.04.2017. Војводина НС семе – Црвена звезда 3:0 (25:21, 25:22, 25:17)
17.04.2017. Војводина НС семе – Црвена звезда 0:3 (25:27, 19:25, 21:25)
20.04.2017. Црвена звезда – Војводина НС семе 0:3 (23:25, 24:26, 27:29)
23.04.2017. Црвена звезда – Војводина НС семе 3:1 (22:25, 25:15, 25:15, 25:19)
26.04.2017. Војводина НС семе – Црвена звезда 3:2 (19:25, 25:23, 21:25, 25:19, 15:9)