Млађе категорије

Припремио: Мирослав Миливојевић

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 20. 07. до 04. 10. 2018.

Никола Мељанац и Лука Тадић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Блкана за јуниоре у Бијељини, где је освојено 1. место и златна медаља.
Стефан Фет и Вељко Машуловић су наступили за репрезентацију Србије на Првенсту Балкана за кадете у Ваљеву, где је освојено 2. место и сребрна медаља.
Стефана Пакић је наступила за репрезентацију Србије на Првенству Балкана за пионирке у Сомбору, где је освојено 2. место и сребрна медаља.
Првенство Балкана за јуниорке у Чачку: Јелена Делић и Милица Милуновић су наступиле за репрезентацију Србије, где је освојено 1. место и златна медаља.
Меморијал Драган Шакота- Шале за сениорке у Београду – Звездини резултати: Динамо (ПА) 3:1 и ТЕНТ 0:3.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 21. 05. до 19. 07. 2018.

Никола Мељанац и Лука Тадић су наступили за репрезентацију Србије на Првенству Балкана за јуниоре у Бијељини, где је освојено 1. место и златна медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 27. 03. до 20. 05. 2018.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Краљеву и Матарушкој Бањи – Звездини резултати: Топличанин 3:0; Кикинда 3:0; ВГСК 3:2 и у финалу Блок Аут 3:0. Коначно: 1. Црвена звезда (Лука Тадић, Лука Трифовић, Алекса Младеновић, Алекса Николић, Стефан Фет, Лука Николић, Милош Атељевић, Миленко Козић, Душан Николић, Ђорђе Мијовић, Веселин Вукадиновић, Павле Нинковић. Тренер: Ненад Живановић).

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 22. 05. до 21. 07. 2017.

Финални турнир Првенства државе за кадете у Матарушкој Бањи и Краљеву – Звездини резултати: Лаки стар (БГ) 3:0; Ужице 3:0; ВГСК (Велико Градиште) 3:2 и у финалу Блок аут (БГ) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Драгутин Лекић, Богдан Петровић, Алекса Николић, Лука Тадић, Алекса Павић, Алекса Младеновић, Никола Мељанац, Лука Николић, Стефан Фет, Амар Лујиновић, Милош Атељевић, Филип Трифуновић. Тренер: Ненад Живановић).
Првенство Балкана за јуниорке на Палама (Б и Х) – за репрезентацију Србије су наступиле: Ана Јакшић, Вања Букилић, Тамара Радмиловић и Анастасија Секулић, где је освојено 1. место и златна медаља.
Првенство Балкана за пионирке у Софији – за репрезентацију Србије су наступиле: Андреа Тишма и Ивана Недељковић, где је освојено 2. место и сребрна медаља.

Резултати млађих категорија Одбојкашког клуба Црвена звезда од 19. 04. до 21. 05. 2017.

Финални турнир Првенства државе за пионирке у Ваљеву – Звездини резултати: Србијанка (ВА) 3:0; НС Волеј 3:0; Борац (Ч) 3:0 и у финалу Панонија (Бачка Паланка) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Анђела Аџић, Анђела Грујичић, Ана Јовановић, Милица Лазић, Андреа Тишма, Јелена Миловановић, Ивана Недељковић, Стефана Пакић, Марица Ћелић, Ања Радмиловић, Наталија Чолаковић, Милица Коћовски. Тренери: Саша Ђурић и Никола Милосављевић).
Финални турнир Првенства државе за јуниорке у Старој Пазови – Звездини резултати: Срем 3:1; Клек 3:0; Динамо (П) 3:0 и у финалу Јединство (СП) 3:1. Коначно: 1. Црвена звезда (Мила Ђорђевић, Ана Јакшић, Милица Милуновић, Анастасија Секулић, Дејана Лекић, Ивана Недељковић, Вања Букилић, Невена Видојевић, Тамара Радмиловић, Ања Ашоња, Ива Вранић, Миа Зеремски. Тренери: Никола Милосављевић и Александар Цветковић).
Финални турнир Првенства државе за кадеткиње у Атеници и Прељини: 2. Црвена звезда.