Звезда = Србија | Панчево – Милан Гајић

86

У новој епизоди серијала „Звезда = Србија“, знаменитости и лепоте Панчева упознаћете кроз причу нашег бека Милана Гајића.

Момак рођен у мирном војвођанском граду који се налази надомак Београда истиче да је управо та мирноће нешто што Панчево чини изузетним за живот. Милан Гајић у овај градић стигао је 1997. године и самим тим читаво детињство провео у њему, али и направио прве фудбалске кораке. Најлепше дане у детињству провео је на спортским теренима у Панчеву, који су обележили почетак његове каријере.

Родни град нашег бека познат је по реци Тамиш, а тинејџерски период живота Милан Гајић провео је управо на кеју ове реке. Као два симбола града истакао је две цркве које красе Панчево. Централни догађај у току године је карневал који се одржава у јулу месецу и који је као мали радо посећивао. Како бисте чули и остале одговоре на питања као што су које је јело карактеристично за овај део Србије и који су то још симболи града Панчева погледајте нову епизоду серијала „Звезда = Србија“ и уживајте у причи Милана Гајића.

Претходни текстНаш ДНК, наша линија живота!
Следећи текстПрва победа црвено-белих у припремном периоду