Иза југа Маракане – Млађи кадети отпутовали на припреме

55

После обављених седмодневних припрема наших кадета и повратка у Београд, ред је дошао и на млађе кадете који ће форму пред почетак сезоне брусити у Врњачкој Бањи.

Изабраници Срђана Бугарског се после тренажног процеса обављеног у Београду селе у Врњачу Бању на седмодневне припреме. У последњој провери пред пут на припреме дечаци рођени 2005. године пружили су феноменалну партију и савладали Јединство из Старе Пазове резултатом 8:1. Меч одигран на теренима иза југа Маракане обележио је дефанзивац Петровић који је са два гола из слободних удараца измамио аплаузе свих присутних на теренима наше Омладинске школе.

На списку путника нашли су се: Лаиновић, Ђурић, Ергарац, Гуша, Димески, Чоаџија, Суботић, Недељковић, Радујко, Сукачев, Видић, Мандић, Ђорђевић, Димитријевић, Радовић, Јовановски, Кесер, Видаковић, Гојков, Каришик, Светозаревић, Петровић, Сергеев.

Стручни штаб: Бугарски, Шиљковић, Павловић, Катић, Богојевић.

Наши дечаци припреме ће одрадити у хотелу „Зептер“ , са којим Црвена звезда има феноменалну сарадњу и који је обезбедио врхунске услове за рад црвено-белих бисера.

Претходни текстИз архиве – Титула са Шекијем из 1990. године
Следећи текстПетровић: Ужелео сам се фудбала