Одада и Стојић уживали уз старије звездаше

58

Црвене звезде је ушла у четврту недељу велике и у свему јединствене акције помоћи члановима клуба и ветеранима старијим од 65 година. У домове старијих звездаша данас су покуцали првотимци наше филијале Графичара, Ричард Одада и Немања Стојић.

Дарове које смо обезбедили и уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“, талентовани дефанзивци Стојић и Одада разносили су са великим одушевљењем на територији општина Раковица, Сремчица, Лазаревцу и Обреновцу. Стамени Кенијац Одада први пут је учествовао у оваквој хуманитарној акцији.

Хвала клубу на могућности да будем део ове хуманитарне акције. Јер, знате не ради се само о фудбалу. Ван њега мораш у животу радити друге корисне ствари за клуб, а ово је једна од њих. Срећан сам што сам могао да помогнем. Није ми било тешко, већ само задовољство да обрадујемо старије звездаше. Заиста се у Црвеној звезди осећам као код куће, као део фамилије, све је за мене перфектно – истакао је Одада.

Леп сунчан дан и сама хуманост акције пријале су и Немањи Стојићу, поузданом дефанзивцу Графичара. Поготово што су имали прилику да обрадују и легендарне фудбалере Милоша Шестића и Цвијетина Благојевића који су играли у генерацији која се 1979. године борила са Борусијом за трогфеј Купа УЕФА.

Срећан сам што сам имао ту част да представљам Звезду у једној оваквој акцији и да смо успели да обрадујемо наше навијаче. Изненадило ме је да тако добро прате сва дешавања у Графичару и Омладинској школи – рекао је Стојић који једва чека да пандемија прође – Специфична је ситуација, радимо ми код куће по програму али то је далеко од редовних тренинга у групи. За време карантина сам имао времена да усавршавам енглески језик јер ће ми бити потребан, а уз маму сам учио и да кувам.

Акција Црвене звезде се наставља и сутра, на врата старијим звездашима ван Београда поклоне ће доносити неки други играчи нашег клуба.

Претходни текстПриче из историје – Драгутин Топић
Следећи текстНиколић предао чек Инфективној клиници