Омладинци се тестирају у Венецији

85

Омладинци Црвене звезде ће од 24. јануара до 4. фебруара боравити у Венецији где ће брусити форму за наставак такмичења у оквиру Лиге шампиона за младе, али и Омладинске лиге Србије. У току тих 12 дана, екипа коју са клупе предводи Славољуб Ђорђевић ће одмерити снаге са три противника.

Показали су током јесени омладинци Црвене звезде да су будућност клуба. Феноменални резултати у домаћем такмичењу, где су први са шест бодова предности у односу на пратећи Бродарац, али и у Лиги шампиона за младе у којој су наши бисери обезбедили пласман у плеј-оф где ће се сусрести са молдавским Шерифом. Утакмица против шампиона Молдавије је на програму 11. фебруара у Тираспољу, а неколико недеља након тога, наставља се и домаће такмичење.

Форму за изазове који следе, брусиће у Венецији у којој ће провести 12 дана. Уз тренинге на терену и обавезе у теретани, највеће изазове имаће у утакмицама. Први противник биће омладинци Венеције, а меч је на програму 28. јануара. Два дана касније одмериће снаге са јуниорским тимом Ћаримузанеа, а 3. фебруара против сениорског тима НК Биље из Словеније. Након тога следи повратак у Београд, а потом и пут у Тираспољ.

Верујемо да ће се Борисав Бурмаз, Александар Лукић, Илија Бабић и остали наши бисери припремити на прави начин за пролећни део такмичења.

Претходни текстПродаја карата за Жалгирис и Албу од понедељка
Следећи текстАБА 15.коло – Црвена звезда гост екипи Меге