Милуновић: Заокружили смо полусезону на прави начин

54

Црвена звезда је савладала екипу Чукаричког резултатом 3:1, а дефанзивац црвено-белих стрелац првог гола на данашњем мечу, Немања Милуновић, изнео је утиске после 10 победе ове сезоне на Маракани у националном шампионату.

Још једном смо показали карактер после тешке утакмице у Грчкој. Ушли смо одлично у утакмицу. У претходним мечевима смо имали тај проблем у раној фази, али задовољан сам. Мало нас је уздрмао њихов гол, али мислим да смо у остатку меча били много бољи ривал. Заслужено смо победили и драго ми је што смо нашим навијачима приредили још једну добру игру и победу. Заокружили смо ову полусезону на прави начин – истакао је Милуновић.

Звездин ПВО је поновио да су наши верни навијачи један од кључних фактора успеха.

– Стално причам да су навијачи су наш дванаести играч и ветар у леђа који нам је прекопотребан. Били су ту и кад је ишло и кад није. Волим да играм на Маракани пред публиком која нас бодри свих деведесет минута. Дошли су у великом броју и много нам то значи. Свака им част.

Стрелац првог гола на данашњем мечу задовољно је сумирао је ову полусезону.

Тужни смо као и сви навијачи због та три минута у Атини, али ово је ипак успешна полусезона. Три године заредом играмо европски фудбал, два пута Лигу шампиона и мислим да треба да будемо задовољни. Од почетка летњих припрема имали смо 36 утакмица. То је велики напор, али ипак имамо велику бодовну предност у односу на пратиоце и на добром смо путу да освојимо титулу – закључио је Немања Милуновић.

Претходни текстЈанковић: Успешан завршетак полусезоне
Следећи текстПораз у Задру за велику бригу