Будућност гост уз делимично присуство публике

96

КК Црвена звезда мтс домаћин екипи Будућности у недељу уз делимично присуство публике. Искључиво власници сезонских улазница за ВИП ложе, и почасна места, због казне АБА лиге која ће бити одрађена овом утакмицом, могу да присуствују дуелу која се игра у недељу од 20 часова.

КК Црвена звезда мтс наставља сезону дерби утакмицом 2.кола АБА лиге јтд против екипе „Будућности“ у недељу у дворани „Александар Николић“.

Тим поводом одржан је састанак безбедности у просторијама клуба на Малом Калемегдану, коме су присуствовали представници клуба, полиције, редарских и свих служби које ће бити укључене у организацију утакмице.

Клуб још једном подсећа да је КК Црвена звезда кажњен са две утакмице на које је омогућен улаз само у „ВИП“ и „свечану ложу“ – у 1. и 2.колу против екипа Приморске и Будућности, уз новчану казну од 35 хиљада евра.

Капије дворане биће отворене за посетиоце у 18.30 часова, искључиво власници сезонских карата за ВИП ложу и почасна места могу да присуствују овој утакмици (због казне АБА лиге) и улазе на службени улаз 2. Биће смештени у сектору ВИП ложа.

Клуб се овом приликом још једном извињава свим власницима сезонских улазница за трибине, партере Б и 4, беле и плаве ложе, и све који су желели да виде црвено-беле у недељу, због немогућности да их угости на прве две утакмице у дворани „Александар Николић, због казне, која налаже да се гледаоцима испуни само сектор ВИП ложа.

КК Црвена звезда мтс се такође захваљује на изванредној подршци коју је тим имао у четвртак увече на премијерној утакмици Евролиге у „Штарк Арени” која је употпунила слику спектакла И помогла играчима да дођу до велике победе над екипом Фенербахчеа. Клуб подсећа да ће наредну утакмицу у Евролиги (4.коло) против Барселоне због заузетости „Штарк Арене” одиграти у дворани „Александар Николић” 24.октобра.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија
Следећи текстЦрвено-беле освојиле 2. место на турниру на Кипру