Распоред утакмица млађих категорија

48

Црвено-беле бисере током викенда очекује осам такмичарских утакмица, а посебно издвајамо вечити дерби млађих пионира који ће се одиграти у недељу од 10 часова на теренима Омладинске школе нашег клуба.

Кадетска селекција нашег клуба дочекује Кикер из Краљева у суботу од 11 часова на теренима иза југа Маракане, а уколико нисте у могућности да уживо посматрате меч пулена Марка Неђића, обезбеђен је пренос на Јутјуб каналу Црвене звезде. Дан касније, у истом термину од 11 часова, кадети наше филијале Графичара гостују у Крагујевцу где их дочекује екипа Аполона.

Млађи омладинци Црвене звезде ће у недељу од 10 часова гостовати екипи ОФК Београда на Карабурми када ће покушати да се након пораза од Земуна врате на победнички колосек.

Такмичења се настављају и за млађе кадете. Ученици Владимира Вучића ће у суботу од девет часова дочекати Чукарички, док ће млађи кадети нашег Б тима Графичара своју утакмицу одиграти на гостовању против Раковице у недељу од 13 часова.

На отварању београдске Лиге пионира група А, пулени Срђана Бугарског ће у недељу од 17 часова гостовати екипи Рада.

У суботу од 13 часова, друга селекција наших млађих пионира која наступа као Црвена звезда Б ће гостовати екипи БСК-а из Батајнице. У недељу од 10 часова нас очекује фудбалска посластица на теренима иза југа Маракане када ће наши млађи пионири дочекати екипу Партизана и покушати да након Вождовца, савладају и вечитог ривала.

Распоред утакмица:

Субота у 9 часова, млађи кадети – Црвена звезда- Чукарички

Субота у 11 часова, кадети – Црвена звезда- Кикер (пренос на Јутјубу)

Субота у 11 часова, млађи пионири – БСК Батајница- Црвена звезда Б

Недеља у 10 часова, млађи пионири – Црвена звезда- Партизан

Недеља у 10 часова, млађи омладинци – ОФК Београд- Црвена звезда

Недеља у 11 часова, кадети – Аполон- Графичар

Недеља у 13 часова, млађи кадети – Раковица- Графичар

Недеља у 17 часова, пионири – Рад- Црвена звезда

Претходни текстЗвездин ПВО
Следећи текстНаша трибина – Хумани сектор 400