Кадети празних шака у дербију кола

50

Кадети Црвене звезде поражени су од Чукаричког у 5. колу Кадетске лиге Србије. Звезда је имала предност на полувремему, али је Чукарички са 3 поготка у наставку успео да направи преокрет и дође до целог плена.

Чукарички- Црвена звезда 3:2 (0:1)

Судија: Немања Гајдобрански. Гледалаца: 250. Стрелци: Радић у 55, Миладиновић у 80. и Голијанин у 85. за Чукарички, а Хити (аутогол) у 38. и Милетић у 89. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Гргић, Михаијловић, Голијанин (Чукарички), Н. Митуљикић (Црвена звезда).

Чукарички: Јањић, Михајловић, Савић, Петковић (од 90. Богићевић), Хити, Денић, Радић, Миладиновић, Спасојевић (од 75. Голијанин), Гргић, Ајдар.

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски, Петровић, Крстић, Ђурић (од 62. Икановић), Милетић, Ћурић, Станковић (од 65. Лазетић), Кнежевић (од 82.Бранковић), Бачанин (од 75. Ј. Митуљикић), Н. Митуљкић.

Иницијатива Чукаричког обележила је уводне минуте, а домаћин је до прве прилике дошао у 5. минуту када је Гргић шутирао поред гола.

У следећем нападу исти играч је изнео лопту до шеснаестерца и упослио Ћурића који је био непрецизан. Након те акције Звезда је пренела тежиште игре на половину Чукаричког. Плод буђења црвено-белих био је ударац Деспотовског у 12. минуту који је погодио пречку након центаршута Митуљикића.

Наши кадети су како је време одмицало били све бољи, аниз шанси наставио је Митуљикић после проигравања Бачанина.

У 38. минуту Петровић је послао центаршут у шеснаестерац, лопту је закачио штопер домаћина Лука Хити и преусмерио је у гол за вођство ученикја Марка Неђића. Звезда је могла да дуплира предност када је Кнежевић сјајним дриблингом успео да се ослободи чувара, задржи лопту у терену и упосли Митуљикића који је шутирао поред гола.

Кнежевић је шансом отворо наставак утакмице, изградио је лепу позицију за шут, али је послао лопту поред леве стативе.

У 55. минуту Спасојевић је послао лопту између Звездиних штопера, Радић је избио сам испред голамана и без већих проблема донео изједначење својој екипи.

Могли су наши кадети да врате вођство преко Ћурића, али је Јањич сјајно реаговао у овој ситуацији. Уелсдио је одговор Чукаричког у 80. минуту преко Миладиновића који је после продора донео потпуни преокрет.

Пет минута касније Чукарички је увећао вођство захваљујући Голијанину који је био највиши у шеснаестерцу црвено-белих после корнера.

После треће лопте у мрежи наши кадети су кренули у потпуну офанзиву која је резултирала лепим поготком Милетића. Волеј ударац везог играча вратио је неизвесност, али није било промене резултата до краја меча па је цео плен остао домаћину.

Претходни текстПред Звездом пао и Динамо из Москве
Следећи текстВојводина – Црвена звезда 1:2 (1:1)