Првотимци се дружили са полазницима Звездиног кампа

64

Првотимци нашег клуба Милан Борјан, Вујадин Савић и Душан Јованчић посетили су учеснике Звездиног кампа у Београду и том приликом се фотографисали, делили аутограме и одговарали на питања младих талената.

Теренима иза југа Маракане данас је владала посебно позитивна атмосфера, а повод за усхићење и осмехе малишана било је гостовање наших првотимаца на Звездином кампу.

Преко 80 полазника имало је прилику да се дружи са Борјаном, Савићем и Јованчићем, који нису скривали задовољствто због прилике да бисерима чији су идоли испуне снове.

Срећни смо колико и деца због данашњег дружења. Увек нам је драго кад видимо оволико малишана који воле Црвену звезду. Подсетили смо се момената кад смо и ми били клинци и правили прве фудбалеске кораке. Надам се да ће истрајати на свом путу као и ми. Поручио сам и м да је кључ успеха посвећен рад и труд – рекао је Јованчић.

Подсетимо, на нашем стадиону је у току трећа смена Звездиног кампа која је почела 8. јула и завршава се у суботу свечаном доделом диплома и ревијалном утакмицом.

Претходни текстПадају рекорди, продаја сезонских и у недељу!
Следећи текстИван Тодоров угостио делегацију Црвене звезде